Getuigschrift 2015
Gees Joore, teammanager Jeugdbescherming, Bureau Jeugdzorg Breda

BureauJeugdzorgNB“…. je hebt humor, bent collegiaal en sensitief, je hebt een groot talent voor het verbinden en enthousiasmeren van mensen. In het contact met (gezins)voogdij- werkers zijn hun ervaringen en professionaliteit je vertrekpunt.

Je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend en je werktempo bijzonder hoog, dit mede door je kwaliteit om snel hoofd- en bijzaken te kunnen scheiden. Je hebt een grote passie voor kwetsbare kinderen en hun ouders.”


 

Hanny Verkuijlen, teammanager Bureau Jeugdzorg Helmond

“Ynske heeft gezorgd voor een inspirerend coachingstraject, waarin hBureauJeugdzorgNBaar passie voor het vak zichtbaar en voelbaar is. Zij sluit goed aan bij de diverse vragen vanuit de gedragswetenschappers en heeft voor hulpmiddelen gezorgd waardoor een ieder weer verder kan. We kijken tevreden terug op het traject.


 

download

Arjan Bosman, pleegzorgwerker, Juzt, Breda

“Zo jammer dat je weer weg gaat, terwijl ik zoveel aan je heb qua kennis, kunde en ondersteuning. Je hebt mij altijd het gevoel gegeven er “samen” voor te staan en dat kunnen we (ik mag spreken namens het basisteam) gebruiken in deze onstuimige tijden…..”


    

Margo van der Brugge, voorzitter KR8-Kollektief gemeente West Brabant

KR8

Ynske heeft bij het KR8-Kollektief laten zien zeer deskundig te zijn op het gebied van ontwikkelingsbedreigingen van kinderen. Ze is analytisch, welwillend kritisch, verbindend, gericht op samenwerking en zoekt naar overeenstemming  met zowel de professionals als de ouders.


 

Dr Petra Bastiaensen, docent RINO Zuid

In de module Hechting en Trauma, onderdeel van de 2e fase van de opleiding tot orthopedagoog-generalist bij RINO Zuid, levert Ynske sinds enkele jaren een bijdrage als gastdocent. Op een inspirerende en enthousiaste wijze verbindt zij zo haar praktijkervaring met postacademisch onderwijs.

 


 

Gedragswetenschapper, Kompaan, 2011choppreview

“De CHOP-training heeft mij niet alleen een effectief middel gegeven om  bezoekregelingen te kunnen bepalen, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik geleerd heb om advies over bezoekregelingen in de context van belangrijke (kern)beslissingen over het kind te plaatsen.”


Jasper Beenker , Fontys Hogeschool Pedagogiek, Docent Onderwijskunde en Lerop               images

“Ynske is in haar rol als externe assessor van toegevoegde waarde voor de Master pedagogiek. Aan de ene kant omdat ze  goed in staat is om de competenties van de Masteropleiding te vertalen naar de beroepspraktijk waarin de student gaat functioneren en aan de andere kant omdat ze mij als interne assessor aanvult met haar kritische blik en vragen vanuit de praktijk.

Bovendien heb ik de samenwerking ervaren als positief omdat Ynske professioneel, kundig en prettig in de omgang is.”